Moi=)!

      Eilen ei oikee missää välis ehtiny kirjottaa, ja nytki ois muuta tekemist, mut nopee lyhyt juttu täst ja eilisest!:)

       Eli eilen kävin normaalisti kouluu, oli kiva päivä:) sit koulun jälkee tultii Saulin kans meille, oltii hetki tääl ja sit lähettii mettää kävelee:) Käveltii siel ihan normaalist sit katottii et joku ihminen seiso kiven takan yksin sillee okei, käveltii ohi. Sit aloin kattoo et mikä sil oikee on siin vieres, näytti ihan vauvalta, mut siin oli joku ihminen kyykys, ne oli pelottavan näkösii. Mut ei siin viel, pari askelt etee päin huomasin jonku mustii pukeutuneen ihmisen, joka makas maassa kameran kans, kiven vieres. Sitä pelästyin niin paljo et lähin vaa kävelee pois:D Oon kamala, mut ne oli oikeesti tosi pelottavii xd! Sit tultii takasin meille, tein kynnet itelleni, katottii telkkarii ja Sauli lähti kotii. oli ihan kiva päivä :)

        Tänää en oo tehny oikee mitää ihmeellist, kävin kaverin kans lenkittämäs yhtä koiraa, juteltii ja tulin Saulin kans meille, katottii telkkarii ja sillee koht mennää saunaa ja katotaa jos sauli jäis vieree nukkuu ettei yksin tarvi olla:3

       Nyt ei oo oikee mitää kuviiii mitä ois tänää tai eilen otettu, mut aina löytyy jotaa;)

581739_4469198187220_1110746614_n.jpgTäst kuvast ite tykkään, tää on otettu kesällä ku oltii saulin ja isin kans maisansalos leirintäalueel:)!